Personal Data Protection Policy

Our business has as a key priority the protection of the personal data it processes and complies continuously with the applicable legislation on the protection of personal data. We invite you to carefully read this Personal Data Protection Policy in order to be adequately informed regarding our processing of your data when you visit in-the-heart.com

1. General information and controller

The business of Becky Tounta, (hereinafter "Trader"), is the data controller for the collection, storage and general processing of users' personal data as collected and stored through this website.

2. What personal data we collect from you and how

We collect and process your personal data as follows:

 

Information when you contact us.

If you visit our website and have a question or a comment, you can submit it to us by filling in the contact form available on the website. You will be asked to provide your full name, address, telephone number, e-mail address and information about your request/question/observation. We will only use this information to respond to your query/observation. We will make a record of your request, your questions/observations and our respective responses and any other actions taken to manage your request/contact. All information will be retained for 12 months after your query or complaint is resolved or the case is closed.

 

Information collected from the use of cookies to ensure the proper functioning of our website.

Our use of your personal data collected through cookies (information about your device, browser, possibly your IP) allows you to browse and use the website's features. The information is kept until you close your browser.

 

Information collected by the use of cookies about your visit and use of our website

We collect certain information when you visit our website, such as your IP address, device category, browser and web browser type, clicks and views. We use this personal data as required as part of our legitimate interests to enable us to attract more customers and improve the promotion of our services. We retain personal data for a maximum of 12 months.

 

3. Purposes of processing

a. Responding to your request/question/observation: We make every effort to respond to the request/question/observation you submit on your own initiative via the contact form.

Legal basis for processing: your consent.

b. Support of information systems/improvement of services: We use your personal data in order to detect server problems and ensure the proper functioning of our website. The Company uses the personal data of users, which it collects through the website, in order to improve the services already provided or to offer new services to its users/customers.

Legal basis of the processing: The legitimate interest of the Company to ensure the uninterrupted operation of its website and to improve the services provided by it.

c. Compliance with our legal obligations, such as providing data to public services and authorities (e.g. judicial, administrative authorities).

Legal basis of processing: Compliance with our legal obligations.

d. Legal protection of our business: Ensuring the enforcement of the terms of use of our website and protecting our legal rights.

Legal basis of processing: the legitimate interest of our business to ensure the implementation of the terms of use of our website and to protect our legal rights.

We inform you that where the legal basis for the processing of your data is your consent (case a), you have the right to withdraw it at any time, but the withdrawal of your consent does not affect the lawfulness of the processing that preceded the withdrawal.

 

4. Cookies

A large part of the information referred to in this Privacy Policy is collected through the use of cookies and similar techniques. Cookies are small text files containing small amounts of information that are downloaded and can be stored on your user device e.g. your smartphone or tablet. These cookies and similar techniques are required to store your account settings, language and country, but also allow us to measure and analyse your behaviour on our website or on third party websites. Where appropriate, your consent to the use of cookies will be requested. To see more information about the cookies we use and how we use them, please see our separate cookies policy.

 

5. Rights of data users-data subjects

You have the right to access your personal data processed by or on behalf of us. You have the right to correct, delete or restrict the processing (where applicable) of your personal data. You have the right to receive the personal data you have provided to us in a structured, commonly used and machine-readable format, and in some cases we will, at your request, transfer your data to another data controller where technically feasible. You also have the right, in certain circumstances, to request that we stop processing your personal data, but where there are compelling legitimate grounds, we will continue to process your personal data.

Where you have consented to our use of your personal data, you have the right to withdraw your consent without this affecting the lawfulness of our processing of that data prior to the withdrawal of your consent.

You can exercise the above rights by contacting us by email at info.intheheart@gmail.com and submitting a request.

Please be aware that requests that do not meet the requirements set out in applicable law may be subject to requests for re-drafting or may be refused, and that certain personal data may be exempt from such requests for access, rectification and erasure in accordance with applicable data protection and other laws and regulations.

We will respond to your requests without delay, and in any event within one month of receiving your request. If your request is complex, we will let you know within the month if we need to extend the above time frame.

Finally, if you are not satisfied with our response, you can complain to the Data Protection Authority about the exercise of your rights (www.dpa.gr).

6. Retention of personal data

Users' personal data are kept exclusively and only for the period of time required to fulfill the purpose for which they were collected, in full compliance with applicable legislation. When the purpose of processing your personal data is completed, they will be deleted. The specific retention periods for each of the relevant processing purposes are set out above.

7. How and with whom we share your personal data (recipients of personal data)

Access to your data is available to the Company's strictly necessary staff, who are bound by confidentiality obligations, partner companies and third party service providers with whom we may share your personal data to help us provide you with services and to administer our website. These third parties are: service providers, where required, to provide us with a service and to provide data analysis services (e.g. website hosting, website developers).

In those cases where the Company, as the controller, transfers your data to third party processors, the Company itself determines the individual elements of the processing (method, means, retention period, etc.) and signs a specific contract with the processors to ensure that the processing is carried out in accordance with the applicable legal framework, that appropriate measures are taken to protect the confidentiality and security of personal data and that the data is processed in accordance with the applicable legal framework. 

Those third parties may be established in the European Union or in other countries of the European Economic Area or in other regions of the world. Where we store personal data outside the EEA, we ensure an appropriate level of protection of the transferred data, in accordance with the General Data Protection Regulation (e.g. by signing standard contractual clauses).

Finally, we may need to provide personal data to public bodies (e.g. tax authorities) or law enforcement agencies in order to comply with a legal obligation or court order.

8. Data security

The Company assures users that it takes all appropriate technical and organizational measures to ensure the security of their personal data, to ensure the confidentiality of its processing and to protect it from accidental or unlawful destruction/loss/alteration, unauthorized disclosure or access and any other form of unlawful processing.

Although every effort is made to protect personal data, the Company cannot guarantee the security of the data transmitted through its website, as the transmission of information over the Internet can never be completely secure.

9. Applicable law

For any dispute arising from the use of this website, the Greek courts shall have exclusive jurisdiction.

10. Amendments

This Privacy Policy has been drafted in accordance with the provisions of the General Data Protection Regulation No. 2016/679/EU. If updated, the amended version will be posted on this website and will bear a revision date.

 

11. Contact

For issues related to the processing of your personal data, you can contact us at info.intheheart@gmail.com

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Επιχείρησή μας έχει ως βασική προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζεται και συμμορφώνεται διαρκώς με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προκειμένου να ενημερωθείτε επαρκώς αναφορικά με την εκ μέρους μας επεξεργασία των δεδομένων σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα in-the-heart.com

 

1. Γενικές πληροφορίες και υπεύθυνος επεξεργασίας

Η επιχείρηση της Μπέκυ Τούντα, email: info.intheheart@gmail.com, όπως νομίμως εκπροσωπείται (στο εξής «Επιχείρηση»), είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας για τη συλλογή, αποθήκευση και εν γένει επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, όπως αυτά συλλέγονται και αποθηκεύονται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

2. Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε και πώς

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως εξής:

-Πληροφορίες όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

Αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και έχετε μία ερώτηση ή κάποια παρατήρηση, μπορείτε να την υποβάλετε στην Επιχείρησή μας με τη συμπλήρωση της διαθέσιμης στην ιστοσελίδα φόρμας επικοινωνίας. Θα σας ζητηθεί να δηλώσετε το oνοματεπώνυμο, την διεύθυνση, το τηλέφωνο, το e-mail σας καθώς και πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας/ερώτημά σας/παρατήρησή σας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για να απαντήσουμε σε σχέση με το ερώτημά σας/παρατήρησή σας. Θα προβούμε σε καταχώριση των αιτημάτων σας, των ερωτήσεών σας/παρατηρήσεών σας και των αντίστοιχων απαντήσεών μας και τυχόν άλλων ενεργειών για τη διαχείριση του αιτήματός σας/επικοινωνίας σας. Όλες οι πληροφορίες θα διατηρούνται για 12 μήνες μετά από τη διευθέτηση της ερώτησης ή της καταγγελίας σας ή το κλείσιμο της υπόθεσης.

- Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση cookies για να εξασφαλιστεί η ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας.

Η χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας που συλλέγονται μέσω cookies (πληροφορίες σχετικά με την συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης, ενδεχομένως την IP σας) σας επιτρέπει να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες διατηρούνται μέχρι το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης.

- Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση cookies σχετικά με την επίσκεψή σας και τη χρήση της ιστοσελίδας μας

Συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, όπως τη διεύθυνση IP σας, την κατηγορία συσκευής, το πρόγραμμα περιήγησης και το είδος προγράμματος περιήγησης ιστού, τα κλικ και τις προβολές. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όπως απαιτείται στο πλαίσιο των νομίμων συμφερόντων μας, προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα να προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες και να βελτιώσουμε την προώθηση των υπηρεσιών μας. Διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για μέγιστο διάστημα 12 μηνών.

 

3. Σκοποί επεξεργασίας

α. Ανταπόκριση στο αίτημα/ερώτηση/παρατήρησή σας: Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούμε στο αίτημα/ερώτημα/παρατήρηση που υποβάλλετε με δική σας πρωτοβουλία μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Νομική βάση της επεξεργασίας: η συγκατάθεσή σας.

β. Υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων/ βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών: Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ανιχνεύσουμε προβλήματα στον διακομιστή και να εξασφαλίσουμε την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Η Επιχείρηση χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, τα οποία συλλέγει μέσω της ιστοσελίδας, προκειμένου να βελτιώσει τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες ή να προσφέρει νέες υπηρεσίες στους χρήστες/πελάτες της.

Νομική βάση της επεξεργασίας: Το έννομο συμφέρον της Επιχείρησης να διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας της και να βελτιώνει τις παρεχόμενες από αυτήν υπηρεσίες.

γ. Συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις, όπως παροχή στοιχείων σε δημόσιες υπηρεσίες και αρχές (π.χ. δικαστικές, διοικητικές αρχές)

Νομική βάση της επεξεργασίας: Συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

δ. Νομική προστασία της επιχείρησης: Εξασφάλιση της εφαρμογής των όρων χρήσης της ιστοσελίδας μας και προστασία των νομικών μας δικαιωμάτων.

Νομική βάση της επεξεργασίας: To έννομo συμφέρον της επιχείρησης να εξασφαλίζει την εφαρμογή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας μας και να προστατεύει τα νομικά μας δικαιώματα.

Σας ενημερώνουμε ότι όταν η νομική βάση της επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι η συγκατάθεσή σας (περίπτωση α), έχετε το δικαίωμα να την ανακαλέσετε οποτεδήποτε, όμως η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που προηγήθηκε της ανάκλησης.

4. Cookies

Ένα μεγάλο μέρος των πληροφοριών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων συλλέγεται μέσω της χρήσης cookies και παρόμοιων τεχνικών. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν μικρές ποσότητες πληροφοριών τα οποία μεταφορτώνονται και μπορεί να αποθηκευτούν στη συσκευή χρήστη σας π.χ. το smartphone ή το tablet σας. Αυτά τα cookies και οι παρόμοιες τεχνικές απαιτούνται για την αποθήκευση των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας, της γλώσσας και της χώρας σας, αλλά μας επιτρέπουν επίσης να μετρήσουμε και να αναλύσουμε τη συμπεριφορά σας στην ιστοσελίδα μας ή σε ιστοσελίδες τρίτων. Κατά περίπτωση θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και πώς τα χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην ξεχωριστή πολιτική για τα cookies.

5. Δικαιώματα των χρηστών-υποκειμένων των δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς ή για λογαριασμό μας. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία (κατά περίπτωση) των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα διαβιβάσουμε, κατ’ απαίτησή σας, τα δεδομένα σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον αυτό είναι τεχνικώς εφικτό. Έχετε, επίσης, το δικαίωμα, σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαιτήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, αλλά εφόσον συντρέχουν επιτακτικοί νόμιμοι λόγοι, θα συνεχίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας.

Σε περίπτωση που έχετε δώσει συγκατάθεση για τη χρήση από εμάς των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της εκ μέρους μας επεξεργασίας των εν λόγω δεδομένων πριν από την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Μπορείτε να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματα επικοινωνώντας μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info.intheheart@gmail.com και υποβάλλοντας σχετικό αίτημα.

Έχετε υπόψη ότι για τα αιτήματα που δεν πληρούν τις απαιτήσεις που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία ή τις κατευθυντήριες γραμμές της Εταιρείας ενδέχεται να ζητηθεί η εκ νέου σύνταξή τους ή να απορριφθούν, και ότι ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εξαιρούνται από τέτοια αιτήματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για την προστασία δεδομένων και άλλους νόμους και κανονισμούς.

Θα απαντήσουμε στα αιτήματά σας χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση μέσα σ’ ένα μήνα από τότε που θα λάβουμε το αίτημά σας. Αν το αίτημά σας είναι πολύπλοκο, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν θα χρειαστεί να παραταθεί το ως άνω χρονικό διάστημα.

Τέλος, αν δεν ικανοποιηθείτε από την απάντησή μας, μπορείτε να υποβάλετε παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων σας (www.dpa.gr).

6. Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών διατηρούνται αποκλειστικά και μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού για τον οποίο συνελέγησαν, σε πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία. Όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τότε αυτά διαγράφονται. Οι συγκεκριμένες περίοδοι διατήρησης για καθέναν από τους σχετικούς σκοπούς επεξεργασίας παρατίθενται παραπάνω.

7. Πώς και με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας (αποδέκτες προσωπικών δεδομένων)

Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Επιχείρησης, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας, οι συνεργαζόμενες εταιρείες και οι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, με τους οποίους ενδέχεται να μοιραστούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, για να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε υπηρεσίες και για να διαχειριστούμε τον διαδικτυακό μας τόπο. Οι εν λόγω τρίτοι είναι:

• πάροχοι υπηρεσιών, όταν απαιτείται, για την παροχή σε εμάς μιας υπηρεσίας και για την παροχή υπηρεσιών ανάλυσης δεδομένων (π.χ. website hosting, website developers)

Στις περιπτώσεις αυτές που η Επιχείρηση ως υπεύθυνος επεξεργασίας, διαβιβάζει τα δεδομένα σας σε τρίτους εκτελούντες την επεξεργασία, αφενός καθορίζει η ίδια η Επιχείρηση τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας (τρόπο, μέσα, περίοδο διατήρησης κλπ) και αφετέρου υπογράφει ειδική σύμβαση με τους εκτελούντες την επεξεργασία προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία θα διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, ότι θα λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία της εμπιστευτικότητας και της ασφάλειας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο θα μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματά του. 

Οι εν λόγω τρίτοι ενδέχεται να έχουν την έδρα τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή σε άλλες χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή σε άλλες περιοχές του κόσμου. Όταν αποθηκεύουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα εκτός ΕΟΧ διασφαλίζουμε ένα κατάλληλο επίπεδο προστασίας των μεταβιβαζόμενων δεδομένων, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων (π.χ. μέσω της υπογραφής τυποποιημένων συμβατικών ρητρών).

Τέλος, ενδέχεται να χρειαστεί να παράσχουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε δημόσιους φορείς (π.χ. εφορία) ή φορείς επιβολής του νόμου, προκειμένου να συμμορφωθούμε με νομική υποχρέωση ή δικαστική εντολή.

8. Ασφάλεια δεδομένων

Η Επιχείρηση διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους, για τη διασφάλιση του απορρήτου της επεξεργασίας τους και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή/απώλεια/αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.

Αν και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η Επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται μέσω της ιστοσελίδας της, καθώς η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να είναι ποτέ απόλυτα ασφαλής.

9. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

 

10. Τροποποιήσεις

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει συνταχθεί κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων με αριθμ. 2016/679/ΕΕ . Σε περίπτωση επικαιροποίησης οποιαδήποτε αλλαγή θα αναρτηθεί στον παρόντα διαδικτυακό τόπο και θα φέρει ημερομηνία αναθεώρησης.

 

11. Επικοινωνία

Για ζητήματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.intheheart@gmail.com

Circle%252525252525252525252525252525252